Πληροφορίες για την εταιρεία

Διοικητική ομάδα

Πεπειραμένοι, αφοσιωμένοι και έμπειροι επαγγελματίες του κτηματομεσιτικού τομέα

Dan Conn, Διευθύνων Σύμβουλος Ο Dan ξεκίνησε να εργάζεται στον οίκο Christie's International Real Estate ερχόμενος από την Brookfield Asset Management, όπου ως διαχειριστής της επένδυσης Hard Rock Hotel & Casino της εταιρείας είχε αναλάβει την επίβλεψη όλων των τμημάτων που αφορούσαν τα ακίνητα, συμπεριλαμβανομένου του τμήματος οικονομικών, στρατηγικής, του νομικού τμήματος, του τμήματος μάρκετινγκ και των ανθρώπινων πόρων, ενώ είχε αναλάβει και την ανάπτυξη της επιχείρησης franchise HRHC (ανθρώπινοι πόροι για τη φροντίδα υγείας). Πριν εργαστεί για την Brookfield, ο Dan ήταν διευθυντής του ομίλου Restructuring & Refinancing Group της Peter J. Solomon Company, αντιπρόεδρος της D.E. Shaw, όπου διαχειριζόταν επενδυτικά χαρτοφυλάκια, εκτελεστικός διευθυντής της Morgan Stanley στον τομέα της επενδυτικής τραπεζικής και των επενδύσεων σε ακίνητα, και δικηγόρος στον Καναδά. Ο Dan διαθέτει πτυχίο και μεταπτυχιακό (Juris Doctor) από το πανεπιστήμιο του Τορόντο, καθώς και μεταπτυχιακό από το UCLA Anderson School of Business, όπου ήταν υπότροφος διεθνούς μάνατζμεντ.

Bill Hamm, Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής Ο Bill Hamm εργάζεται για τον οίκο Christie’s International Real Estate ως γενικός επιχειρησιακός διευθυντής. Αυτό σημαίνει ότι είναι υπεύθυνος για τη γενική επιχειρησιακ�� λειτουργία, την εταιρική στρατηγική και την οικονομική διαχείριση της εταιρείας. Ο Bill κατείχε διάφορες ηγετικές θέσεις στη διάρκεια της πενταετούς θητείας του στους οίκους Christie’s International Real Estate και Christie's, καθοδηγώντας με επιτυχία στρατηγικές πρωτοβουλίες ανάπτυξης και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Πριν να ξεκινήσει την εργασία του στον οίκο Christie's, ο Bill ήταν ανώτερος διευθυντής στην KPMG, δραστηριοποιούμενος στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, όπου διηύθυνε διάφορα έργα για μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Ο Bill είναι ορκωτός λογιστής και έχει πτυχίο λογιστικής και μάρκετινγκ από το πανεπιστήμιο Lehigh.

ΑΜΕΡΙΚΗ

Kathleen Coumou, Ανώτερη Αντιπρόεδρος, Περιφερειακή Διευθύντρια – Βορειοανατολική Περιφέρεια Με έδρα το Rockefeller Center στη Νέα Υόρκη, η Kathleen είναι η μεσίτρια του Christie's International Real Estate για τη Νέα Υόρκη. Η περιοχή δραστηριοποίησης της Kathleen εκτείνεται από τον Καναδά έως την ανατολική ακτή στη Βιρτζίνια. Στη διάρκεια της θητείας της στον οίκο Christie's International Real Estate, έχει ηγηθεί του Εξατομικευμένου Προγράμματος Μάρκετινγκ, εγκαινιάζοντας εξειδικευμένες πρωτοβουλίες προώθησης για σημαντικά ακίνητα. Η Kathleen πήρε πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων από το Queens College, είναι μέλος της National Association of Realtors (εθνική ένωση μεσιτών) και κάτοχος διαφόρων διαπιστευτηρίων του κλάδου.

Rick Moeser, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Περιφερειακός Διευθυντής – Νοτιοανατολική Περιφέρεια, Καραϊβική και Λατινική Αμερική Με έδρα το Παλμ Μπιτς, ο Rick διαθέτει πάνω από 26 χρόνια εμπειρίας στην προώθηση και την πώληση πολυτελών ακινήτων. Για πάνω από 10 χρόνια διαχειρίζεται τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του οίκου Christie's International Real Estate στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείας, καθώς και στην Καραϊβική, το Μεξικό και την Κεντρική και Νότια Αμερική. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη Νέα Υόρκη, για να μετακινηθεί, στη συνέχεια, στη Βοστόνη όπου και παρέμεινε για σχεδόν οκτώ χρόνια, ως συν-διαχειριστής της περιφέρειας Νέας Αγγλίας για τον οίκο Sotheby's International Realty. Διαθέτει άδεια μεσίτη και έχει πτυχίο ιστορίας της τέχνης από το Franklin and Marshall College.

Zackary Wright, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Περιφερειακός Διευθυντής – Δυτική Περιφέρεια, Ασία Με έδρα το Μπέβερλι Χιλλς, ο Zack συνεισφέρει τη δική του πλούσια εμπειρία και γνώση στην ηγετική ομάδα του οίκου Christie's International Real Estate. Πριν ξεκινήσει να εργάζεται για τον οίκο Christie's, ήταν διευθυντής ακινήτων για την CCA Ευρώπης με έδρα το Λονδίνο, εταίρος του Synthesis Group, όπου παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες πωλήσεων και προώθησης για θέρετρα με την πλέον εκλεκτή πελατεία παγκοσμ��ως, και ανώτερος αντιπρόεδρος του Sotheby's International Real Estate, όπου ήταν υπεύθυνος για τις Δυτικές ΗΠΑ και τον Καναδά, τη Λατινική Αμερική και τον Ειρηνικό, ενώ διηύθυνε και το τμήμα μάρκετινγκ έργων σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Zack είναι πτυχιούχος του πανεπιστημίου του Tennessee, ενώ υπηρέτησε ως αξιωματικός στην πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ.

ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΑΦΡΙΚΗ

Joachim Wrang-Widén, Ανώτερος Αντιπρόεδρος - Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική Με έδρα το Λονδίνο, ο Joachim διαχειρίζεται τις δραστηριότητες του οίκου Christie's International Real Estate στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Έχοντας εργαστεί για την Jones Lang LaSalle στη Στοκχόλμη, την Φρανκφούρτη και το Λονδ��νο, κατείχε τη θέση του παγκόσμιου διευθυντή λογαριασμών (Account Manager) για σειρά πολυεθνικών εταιρειών, ενώ εργάστηκε και ως υπεύθυνος στρατηγικής επενδύσεων και σύμβουλος επενδύσεων αρκετών θεσμικών επενδυτών όσον αφορά τις αγορές και πωλήσεις τους μεγάλων ακινήτων σε διεθνές επίπεδο. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό του οίκου Christie's το 2004, ήταν υπεύθυνος του τμήματος παροχής συμβουλών για ακίνητα της Deloitte για τη σκανδιναβική περιφέρεια με έδρα το Λονδίνο και την Κοπεγχάγη. Η διεθνής σταδιοδρομία του Joachim αριθμεί πάνω από 20 χρόνια, ενώ διαθέτει και μεγάλη εμπειρία στα εμπορικά ακίνητα και τις κατοικίες. Ο Joachim έχει μεταπτυχιακό από το Stockholm School of Economics.

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

David Branch, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Μάρκετινγκ Αναπτυξιακών Έργων Με έδρα τη Γενεύη, ο David είναι ο συν-επικεφαλής της ομάδας μάρκετινγκ αναπτυξιακών έργων του οίκου Christie's International Real Estate. Ο David συνεισφέρει την 20ετή εμπειρία του στην ανάπτυξη θερέτρων, στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, και διαχειρίζεται το νέο έργο Terra Gallurese στη Σαρδηνία. Ο David υπήρξε αντιπρόεδρος της επιχειρηματικής μονάδας EMEA και μέλος της Executive Management Committee of Playground, (τμήμα του IntraWest Group), όντας υπεύθυνος για πολλά έργα και για περισσότερους από 60 εργαζομένους. Κατείχε διάφορες θέσεις στα Club Méditerranée SA, Immostreet.com, SG Warburg και Baring Brothers & Co., Limited. Ο David έχει λάβει πτυχίο οικονομικών (με τιμητική διάκριση) από το London School of Economics και μεταπτυχιακό από το IMD στη Λωζάνη.

Giles Hannah, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Πωλήσεις Μάρκετινγκ Αναπτυξιακών ��ργων Με έδρα το Λονδίνο, ο Giles είναι συν-επικεφαλής της ομάδας μάρκετινγκ αναπτυξιακών έργων του οίκου Christie's International Real Estate. Είναι επίσης υπεύθυνος για την αγορά ακινήτων ιδιωτών πελατών. Ο Giles έχει στο ενεργητικό του μερικές από τις μεγαλύτερες αγοραπωλησίες κατοικιών παγκοσμίως, ενώ έχει διευθύνει εκστρατείες πωλήσεων και προώθησης επώνυμων αναπτυξιακών έργων όπως τα One Hyde Park, The Bulgari Residences, The Lancasters, Trinity Club, St James's House, και Terra Gallurese. Ο Giles κατείχε στο παρελθόν ανώτερες θέσεις στον οίκο Savills καθώς και στην εταιρεία παροχής κτηματομεσιτικών συμβουλών VanHan, της οποίας υπήρξε ο ιδρυτής. Ο Giles έχει πτυχίο (με τιμητική διάκριση) από το Westminster, Λονδίνο.