Σχετικά με μας

Η παγκόσμια κορυφαία μάρκα ακινήτων πολυτελείας Υποστηριζόμενη από την αξιέπαινη επιχείρηση τέχνης, την Christie's International Real Estate είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που προσφέρει αποκλειστικές υπηρεσίες κατοικίας και πολυτελών ακινήτων σε αγοραστές και πωλητές σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ακεραιότητα, εξειδίκευση και διακριτική εξυπηρέτηση πελατών Η αποδοχή στο δίκτυό μας γίνεται με πρόσκληση μόνο σε μεσιτικά γραφεία που υποδεικνύουν αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας στις πωλήσεις πολυτελών ακινήτων.
Τοπικές συνδέσεις, διεθνής αναγνώριση Η εταιρεία μας για ακίνητα καθοδηγείται από την παγκόσμια κλίμακα και την εμπειρία του δικτύου θυγατρικών μας.
Αποδεδειγμένες καταγραφές επιτυχίας σε κατοικίες  Οι συνεργαζόμενες χρηματιστηριακές εταιρίες έχουν σταθερά και αξιόλογα πωλήσεις κατοικιών σε ολόκληρο τον κόσμο.
Αποκλειστική πολυτέλεια Προσαρμοσμένη για ακίνητα αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων και άνω, η εξαιρετικά εξειδικευμένη σουίτα των προγραμμάτων μας παρέχει μια βιτρίνα παγκόσμιας κλάσης για διακεκριμένα σπίτια.
Η πρωτοφανής παγκόσμια προσέλκυση Το διεθνές δίκτυο ακινήτων της Christie λαμβάνει εκατομμύρια επισκέψεις κάθε χρόνο από διάσημους διεθνείς αγοραστές κατοικιών.