ΠΩΛΗΣΗ


Κατά παραγγελία πρόγραμμα Marketing

 

Προσαρμοσμένες λύσεις και διακριτικό marketing για το εκλεκτό σας ακίνητο

Τα πραγματικά εξαιρετικά ακίνητα απαιτούν εξειδικευμένη προσέγγιση. Οι κατά παραγγελία υπηρεσίες που προσφέρονται από τον Διεθνή οίκο Ακινήτων Christie's ανυψώνουν το marketing των ακινήτων σε νέα επίπεδα, διασφαλίζοντας εξαιρετική εκτέλεση, ολοκληρωμένη εφαρμογή, εξατομικευμένη φροντίδα και ευέλικτες δυνατότητες.

Στο πλαίσιο αυτό, τοποθετούνται ελκυστικές καταχωρίσεις σε διαπρεπή έντυπα, εκδίδονται διαφημιστικές μπροσούρες, τοποθετούνται αναρτήσεις σε ιστότοπους, γίνεται παραγωγή βίντεο, podcast και μίνι ιστοτόπων και οργανώνονται πρωτοβουλίες διακριτικής ενημέρωσης του τύπου σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, ο οίκος Christie's μπορεί να ενισχύσει τη διαδικασία, προβάλλοντας το ακίνητο κατά τη διεξαγωγή σημαντικών δημοπρασιών, σχεδιάζοντας προθήκες για βιτρίνες και προθαλάμους και εξασφαλίζοντας διαφήμιση σε καταλόγους πώλησης προϊόντων, σε διαφημιστικές κάρτες και σε οργανωμένες εκδηλώσεις τέχνης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε απ�� το αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο Κατά παραγγελία πρόγραμμα Marketing του ακινήτου σας.

Για προσφορές που απαιτούν ακόμα πιο διακριτικούς χειρισμο��ς, η μοναδική Ιδιωτική Διαμεσολάβηση είναι μια ειδική υπηρεσία του Κατά παραγγελία προγράμματος Marketing που προσφέρει χρήσιμες διασυνδέσεις και μελετημένο χρονοδιάγραμμα, ενώ διασφαλίζει απόλυτη διακριτικότητα. Μέσα από στενές προσωπικές σχέσεις που καλλιεργούνται με κορυφαίους πελάτες, τα ακίνητα προωθούνται σε διακεκριμένα πρόσωπα, ανάλογα με τις τάσεις της αγοράς, τις απαιτήσεις του τρόπου ζωής και την οικονομική επιφάνεια των ενδιαφερομένων. Πριν τη δημόσια προβολή τους, τα ακίνητα τυγχάνουν μιας προνομιακής παρουσίασης. Βρείτε έναv κτηματομεσίτη πολυτελών ακινήτων ο οποίος μπορεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπηρεσία.